Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 20196η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ - ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2019

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υ.ΠΑΙ.Θ. εναρμόνισε την «6η  Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019» με την «Ευρωπαϊκή ημέρα σχολικού αθλητισμού 2019».  Φέτος το κεντρικό σύνθημα ήταν «Αγαπώ την Άθληση – Αγαπώ την Υγεία μου» με κεντρικό στόχο τα ευεργετικά οφέλη της άθλησης σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή, με στόχο την απόκτηση υγιούς τρόπου ζωής. Έτσι οι μαθητές των Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεων του Σχολείου μας βρέθηκαν στο «Αθλητικό Κέντρο Φορτέτσας» τίμησαν την  ημέρα αυτή παίζοντας διάφορα «ομαδικά» παιχνίδια με το ανάλογο πνεύμα και την ανάλογη πειθαρχία, κάτι στο οποίο τα καταφέρνουν σπουδαία, όπως αποδεικνύεται, όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια.
Ευχαριστούμε θερμά τον Εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής του Σχολείου μας, τον κ Κώστα Ξηρουχάκη  για την όλη οργάνωση της δράσης και τους δασκάλους μας για την επιμέλεια όλων των μαθητών.
Για τους μαθητές των Α΄, Β και Γ΄ τάξεων, θα υλοποιηθούν προσεχώς διάφορες δραστηριότητες και για εκείνους στο Παγκρήτιο Στάδιο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου