Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019Χτύπησε  το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς! Γέμισε και πάλι η αυλή του 21ου Δημοτικού Σχολείου με χαμόγελα από γνώριμα πρόσωπα αλλά και με πολλά καινούργια καθώς σήμερα 11 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Δάσκαλοι, μαθητές και πολλοί γονείς παρακολούθησαν τον αγιασμό τον οποίο τέλεσε ο πάτερ Γρηγόρης με την συνοδεία του Μουσικού του Σχολείου μας, τον κ Ανδρέα Γιακουμάκη. Μετά τον αγιασμό ακολούθησε ένας σύντομος χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, τον κ. Κωνσταντίνο Φανουράκη, καθώς και του  Δ/ντή του Σχολείου μας, τον κ. Μανόλη Σουργιαδάκη, ο οποίος  καλωσόρισε όλους τους μαθητές και ιδιαίτερα τους νέους μαθητές μας οι οποίοι θα φοιτήσουν στο Σχολείο μας για πρώτη φορά!

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Πέμπτη 12/9 και την Παρασκευή 13/9 οι μαθητές της Α΄ Τάξης θα σχολάσουν στις 11:30 και οι υπόλοιποι μαθητές στις 12:30. Θα υπάρξει ένα δρομολόγιο για τους μεταφερόμενους μαθητές στις 12:30. Για οποιαδήποτε αλλαγή όσον αφορά τους μεταφερόμενους μαθητές να ενημερωθεί η Διεύθυνση του Σχολείου άμεσα.


Ευχή του Δ/ντή και του διδακτικού προσωπικού για μια χαρούμενη και δημιουργική σχολική χρονιά γεμάτη επιτυχίες για όλους!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου