Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Σάββατο 8 Ιουνίου 2019



ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ
Από τις ωραιότερες σχολικές εκδρομές πραγματοποιήθηκε φέτος για τους μαθητές του 21ου Δημοτικού Σχολείου στο θεματικό πάρκο «Κρατεγενής Δίας» όπου θαύμασαν όλο το θησαυρό, τη ζωή κι την Ιστορία του νησιού μας. Σε υψόμετρο 1100 μέτρα έγιναν ένα με τη φύση και είδαν, μύρισαν, ανακάλυψαν και απήλαυσαν τι θα πει Κρήτη.
Ξεκινώντας από την μεγάλη «Στοά της Ιστορίας» όπου άκουσαν ιστορίες για τον πολιτισμό μας ακολούθησε μια ορειβατική πορεία όπου τα παιδιά είδαν την άγρια πανίδα και χλωρίδα που χαρακτηρίζεται μοναδική για τον τόπο μας και έμαθαν για την αποξήρανση των βοτάνων.  Επισκέφτηκαν το λαογραφικό πάρκο με τις παλιές τέχνες αλλά και το ζωολογικό πάρκο με τα εντυπωσιακά ζώα του και χάρηκαν το μεγαλείο του νησιού μας στην Ιερά κορφή!
Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν να γίνει αυτή η επίσκεψη πραγματικότητα, την Διεύθυνση του Σχολείου μας, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που είναι πάντα δίπλα μας αλλά και το προσωπικό του πάρκου «Κρηταγενής Δίας»για την υπέροχη φιλοξενία τους.
Και του χρόνου να είμαστε καλά!!!  









































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου