Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019




 ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ “24ο VILLAGE CAMP


Το 24ο “Village Camp” του Δήμου Ηρακλείου  πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 22 Μαιόυ 2019 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Φορτέτσας για τους μαθητές των Δ΄,  Ε΄ και Στ τάξεων του Σχολείου μας.
Το Camp περιελάμβανε ποικίλες δραστηριότητες για τα παιδιά όπως τοξοβολία, παραολυμπιακά αθλήματα, ρομποτική κ.α. Το παρών έδωσε και το Πυροσβεστικό Σώμα Ηρακλείου για την ενημέρωση των παιδιών.
Βασικός στόχος των Village Camp είναι η συμμετοχή και όχι ο ανταγωνισμός καθώς και η αθλητική κοινωνικοποίηση των παιδιών μέσω του παιχνιδιού.
Το Village Camp στηρίζεται από τους πολιτιστικούς συλλόγους και τα σχολεία κάθε περιοχής, την Αντιδημαρχία Αθλητισμού, τον Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής και Φροντίδας και Μαζικού Αθλητισμού Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ), την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Ηρακλείου (ΔΗΚΕΗ) και την Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ (ΑΑΗ).















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου