Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Σάββατο 11 Μαΐου 2019ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
 2018 – 2019

 Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 και η ομάδα ποδοσφαίρου του Σχολείου μας συμμετείχε στην ετήσια αθλητική ποδοσφαιρική διοργάνωση «Σχολικούς Αγώνες Ποδοσφαίρου» όπου και έπαιξε επάξια με ομάδες Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Ηρακλείου και έφερε τα εξής αποτελέσματα:

1ος  αγώνας με το Δημοτικό Αγίου Μύρωνα: 6-1
2ος  αγώνας με το 17ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου: 0-5

Η ομάδα μας… Χρήστος Δεληγιάννης, Φίλιππος Νιργιανάκης, Μιχάλης Μουζουράκης, Αλέξης Μακράκης, Βασίλης Ρουμελιωτάκης, Στέφανος  Στάθης, Αντώνης Βοζικάκης, Κωνσταντίνος Αγιομυργιαννάκης, Ορέστης Χρηστάκης, Άγγελος Σηφάκης, Γιάννης Χατζηπαράσχος, Σπύρος Στάθης και Φάνης Μαγάκης.

Συγχαρητήρια στους μαθητές  μας  για την πειθαρχία τους στα αθλητικά ιδεώδη της συμμετοχής και της ευγενούς άμιλλας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου