Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τρίτη 2 Απριλίου 2019ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

 

Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου σήμερα και στο Σχολείο  είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον συγγραφέα Λευτέρη Γιανακουδάκη, ο οποίος μας μύησε στα μυστικά της δημιουργικής γραφής.

 

Σε ένα γεμάτο διδακτικό δίωρο δοκιμάσαμε να γίνουμε συγγραφείς, πήραμε ιδέες, οξύναμε την κριτική μας σκέψη και τη φαντασία και επιδοθήκαμε στην συγγραφή μιας μικρής ιστορίας.

 

Τον ευχαριστούμε θερμά για την αποδοχή της πρόσκλησής μας. Μας βοήθησε να πάμε ένα βήμα πιο πέρα την προσπάθεια που κάνουμε στο γραπτό λόγο.

 

Μερικά από τα έργα του Λευτέρη Γιανακουδάκη: 

«Σκιά»

«Τα φαντάσματα του Δεκέμβρη»

«Απολεσθέντα αντικείμενα»

«Μύγα χτύπα το τζάμι»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου