Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Δ΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΥΑΛΙΟΥ «ART GIANNA»


Με εκπαιδευτική επίσκεψη ξεκίνησε ο μήνας για τους μαθητές  της Δ΄ Τάξης του Σχολείου μας οι οποίοι επισκέφτηκαν το εργαστήριο «Art Gianna» στο Βιοτεχνικό Πάρκο στην Ανώπολη. Εκεί παρακολούθησαν πρόγραμμα με θέμα την επεξεργασία γυαλιού.

Τα παιδιά αφού περιηγήθηκαν στους χώρους του εργαστηρίου, ενημερώθηκαν για την ιστορία του γυαλιού και τη διαδικασία της κατασκευής γυάλινων αντικειμένων και στη συνέχεια μέσω βιωματικών δράσεων δημιούργησαν το δικό τους διακοσμητικό το οποίο έφτασε στα χέρια τους λίγες μέρες μετά! 

 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου