Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019





21o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Τηλ: 2810232577


Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι την προσεχή Παρασκευή, 8 Μαρτίου, λόγω της τελευταίας Αποκριάς οι μαθητές θα προσέλθουν στο Σχολείο από 08.00-08.45, μασκαρεμένοι, αν το επιθυμούν. Θα απασχοληθούν ως τις 10.30 σύμφωνα με τις οδηγίες που θα λάβουν από τους Δασκάλους τους.

 Ακολούθως θα αρχίσει για όλους παράσταση από το Circus Camino, δωρεάν για όλους τους μαθητές, στην αυλή του Σχολείου. Η παράσταση, που θα περιλαμβάνει ξυλοπόδαρα, μια εκπληκτική ατραξιόν που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους, καθώς και νούμερα ακροβασίας με ζογκλερικά και ισορροπία είναι ευγενική προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, τον οποίο όλοι ευχαριστούμε. Θα ακολουθήσει αποκριάτικος χορός, στην αυλή του Σχολείου. Οι μαθητές θα αποχωρήσουν από το Σχολείο στις 13.15. Η μεταφορά των μαθητών θα γίνει κανονικά. Το Ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά. Αν οι γονείς επιθυμούν λόγω της ημέρας να μην παρακολουθήσουν τα παιδιά του Ολοήμερου το πρόγραμμά τους ή να αποχωρήσουν νωρίτερα να ενημερώσουν την Υπεύθυνη Δασκάλα. Για τον αποκριάτικο χορό θα μπορούν να έχουν τα παιδιά μαζί τους τα συνηθισμένα εδέσματα μέσα στα πλαίσια της υγιεινής διατροφής. Παρακαλούμε να αποφεύγονται οι υπερβολές στο θέμα αυτό. Επισημαίνουμε ότι απαγορεύεται ο χαρτοπόλεμος, τα σπρέι, τα «αθώα» πυροτεχνήματα, τα αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν ατύχημα (ρόπαλα, σφυριά κτλ.) και οι τρομακτικές ενδυμασίες και μάσκες.



ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

Παρακαλούμε τους γονείς που έχουν κερδίσει δώρα από τη λαχειοφόρο αγορά του αποκριάτικου χορού του Συλλόγου Γονέων στις 2/3/2019 να φέρουν τους λαχνούς στο Σχολείο ή να τους στείλουν με τα παιδιά τους για την παραλαβή του δώρου. Ο σχετικός πίνακας των τυχερών έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο του Σχολείου.



Η ΤΣΑΝΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΈΜΠΤΗ 7/3/2019

Καλές Απόκριες – Καλή Μ. Τεσσαρακοστή

Από το Σχολείο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου