Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ Ε.Σ.Δ.Α.Κ.


Αγαπητοί Γονείς, Μαθητές και Φίλοι του Σχολείου μας,

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι στο μεγάλo διαγωνισμό του Ε.Σ.Δ.Α.Κ., του Δήμου Ηρακλείου και της RECYCOM «Τα ρούχα και τα παπούτσια δεν είναι σκουπίδια» και στον οποίο είχαμε ενεργή συμμετοχή, το σχολείο μας κατέκτησε το 2ο βραβείο!

Στο Σχολείο μας συγκεντρώθηκαν  συνολικά  247,5 κιλά ρούχα για ανακύκλωση και αντιστοιχεί στην αξία των 400 για αγορά εξοπλισμού της επιλογής μας!

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή δίνοντας την δυνατότητα της συνεχούς αναβάθμισης του Σχολείο μας και το πιο αισιόδοξο μήνυμα για το περιβάλλον μας και την περιβαλλοντική εκπαίδευση της νέας γενιάς.
      Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου