Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018



Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΑΣ  ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Σε εκδήλωση του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου παρευρέθηκε η χορωδία του Σχολείου μας την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που οργανώνει φέτος για πρώτη φορά  το Μουσείο της πόλης μας.

Τα παιδιά τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα κάλαντα –Πολίτικα, Πελοποννήσου, Κύπρου και του τόπου μας φυσικά-  υπό την καθοδήγηση του Μουσικού του Σχολείου μας, τον κ. Αντρέα Γιακουμάκη και συμμετείχε σε πολλές ακόμη δράσεις όπως περιήγηση και ξενάγηση σε εκθέματα, ζωγραφική και στόλισμα του Χριστουγεννιάτικου καραβιού του Μουσείου. Η δράση έκλεισε με γλυκά κεράσματα από το προσωπικό του Μουσείου.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου