Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Σάββατο 5 Μαΐου 2018
 Αναγνώριση  για την ανταπόκριση όλων σας  για την συγκέντρωση τροφίμων και διάφορων ειδών για «Το χαμόγελο του παιδιού». Τα είδη που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν την Τετάρτη 28 Μαρτίου στο «Κέντρο στήριξης παιδιού και οικογένειας Ηρακλείου».
Η Διεύθυνση και το Εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου μας σας ευχαριστεί θερμά που είστε πάντα δίπλα μας. Χάρη και μόνο στη βοήθεια, την συνεχή συνεργασία και υποστήριξή σας καταφέρνουμε να κρατήσουμε το φιλανθρωπικό έργο του Σχολείου μας ζωντανό. Να είστε όλοι περήφανοι για το αποτέλεσμα της προσφοράς σας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου