Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Κυριακή 22 Απριλίου 2018



ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2017 - 2018

Την  Παρασκευή 20 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν οι ετήσιοι «Ενδοσχολικοί αγώνες στίβου» στο Στάδιο Ελευθερίας όπου έλαβαν μέρος όλοι οι μαθητές των Ε' και ΣΤ' Τάξεων στα ακόλουθα αγωνίσματα:

·                     ρίψη ελαστικής σφαίρας, 
·                     μπαλάκι, 
·                     άλμα εις μήκος, 
·                     αγώνας δρόμου ταχύτητας 50μ και 
·                     αγώνας δρόμου αντοχής 800μ.

Η προσπάθεια όλων των παιδιών ήταν αξιέπαινη. Όλοι οι μαθητές έδειξαν πραγματικά υπευθυνότητα, επιμονή και πειθαρχία βάζοντας τα δυνατά τους αλλά και ομαδικό πνεύμα ενθαρρύνοντας  τους συμμαθητές τους στις προσπάθειές τους. Μπράβο παιδιά!


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου