Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018Αγαπητοί  γονείς και φίλοι,

Σας παρουσιάζουμε τις  φετινές  χειροποίητες  κατασκευές μας για το ετήσιο  Πασχαλινό παζάρι του Σχολείου μας. Στο παζάρι που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή  30 Μαρτίου και ώρα 09:45 π.μ. θα βρείτε μοναδικές λαμπάδες με decoupage, ξύλινες λεπτομέρειες και πολύχρωμες κορδέλες, ανοιξιάτικα βάζα,  χαριτωμένα λαγουδάκια με σοκολατένια αυγά και υπέροχα μενταγιόν από shrink plastic –δημιουργίες των μαθητών του Ε2-  όλα καταπληκτικά  δώρα και όλα φτιαγμένα με μεράκι.

Η παρουσία σας στο παζάρι θα μας γεμίσει χαρά καθώς κάθε σας αγορά θα ενισχύσει το Σχολείο μας στην κάλυψη των αναγκών του σε σύγχρονα μέσα διδασκαλίας. Σας περιμένουμε όλους!

Ευχές για ένα Καλό Πάσχα και μια Λαμπρή Ανάσταση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου