Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018


21ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Τηλ. 2810232577


Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι:

Ο εθελοντικός Οργανισμός «Το χαμόγελο του παιδιού», όπως κάθε χρόνο, επιθυμεί και εφέτος ενώψει του Πάσχα να συγκεντρώσει τρόφιμα και άλλα είδη για να καλυφτούν μερικές από τις ανάγκες των παιδιών των οικογενειών που λαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες από τον Οργανισμό αυτόν. Γι αυτό και στο Σχολείο μας, μετά από σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, θα συγκεντρώνονται μέχρι 30/3/2018 τα εξής τρόφιμα και είδη:

Συσκευασμένα είδη τροφίμων (γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά ρύζι όσπρια, λάδι, σάλτσα, μπισκότα, κρουασάν, λάδι, ξύδι, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, δημητριακά, φρυγανιές, φρέσκες κρέμες και γάλατα Νο 1 και 2, αλεύρι, ζάχαρη, χυμοί.
Είδη βρεφικής φροντίδας (πάνες, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες υγιεινής βρεφών).
Είδη γενικής υγιεινής (σακούλες απορριμμάτων, καθαριστικά, απολυμαντικά, απορρυπαντικό πλυντηρίου, χλωρίνη).
Είδη οικιακής χρήσης (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες, λαδόκολλα, αλουμινόχαρτο, διαφανής μεμβράνη).

Τα είδη που α συγκεντρωθούν θα παραδοθούν στο Κέντρο στήριξης παιδιού και οικογένειας Ηρακλείου (τηλ. 2810245162).  Με δεδομένη την κοινωνική σας ευαισθησία, παρακαλούμε να ανταποκριθείτε κατά το δυνατόν και σ΄ αυτήν την δράση αλληλεγγύης και φιλανθρωπίας.  

                                       
                                                          Από το Σχολείο





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου