Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Σάββατο 24 Μαρτίου 201821o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ  ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
                     Τηλ. 2810232577


Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι:

α) Την Παρασκευή, 23 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί στο Σχολείο εορταστική εκδήλωση για την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, με την επιμέλεια των Εκπ/κών και των μαθητών των Τμημάτων της Δ΄ τάξης. Το Σχολείο θα ανοίξει κανονικά ως συνήθως. Οι μαθητές μπορούν να προσέρχονται το αργότερο μέχρι τις 8.45. Οι μεταφερόμενοι μαθητές  θα έρθουν κανονικά στο Σχολείο το πρωί. Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 09.00 και θα λήξει γύρω στις 10.00. Όλοι οι μαθητές θα αποχωρήσουν εκείνη την ώρα. Παρακαλούμε για την ασφαλή και έγκαιρη αποχώρηση των μαθητών. Το Ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει αυτή τη μέρα.

β) Την Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018 το Σχολείο θα παρελάσει  με πλήρη παράταξη. Οι μαθητές θα έρθουν στο χώρο συγκέντρωσης με ευθύνη των γονέων. Ο χώρος συγκέντρωσης για το Σχολείο μας  λόγω των έργων που γίνονται στο κέντρο της πόλης είναι έξω από το Φωτογραφείο ΜΑΡΗΣ στη συμβολή της Λεωφ. Δημοκρατίας με την οδό Αναλήψεως, δίπλα στο Καπετανάκειο. Οι μαθητές του σχολείου μας θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο αυτό το αργότερο έως τις 11.30. Η διάλυση των τμημάτων θα γίνεται στην πλατεία Κορνάρου απ’ όπου θα τους παραλάβουν οι ίδιοι οι γονείς άμεσα μπροστά από το άγαλμα του Ερωτόκριτου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Εκπ/κό Φυσικής Αγωγής κ. Κωνστ. Ξηρουχάκη (τηλ. 6974577103).

γ) Την Παρασκευή 30 Μαρτίου όλοι οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά στο Σχολείο. Θα γίνει ο καθιερωμένος εκκλησιασμός ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας από ώρα 08.30. Όσοι μαθητές επιθυμούν, μπορούν να μεταλάβουν, φυσικά με την αρμόζουσα προετοιμασία από τους γονείς. Στη συνέχεια και από ώρα 09.45 θα γίνει το καθιερωμένο παζάρι, ανοιχτό για γονείς και μαθητές, με πασχαλινές λαμπάδες και εντυπωσιακά πασχαλινά χειροτεχνήματα των παιδιών και των Δασκάλων τους.  Ακολούθως και ώρα 11.15 θα δοθούν οι Έλεγχοι Προόδου για το Β΄ τρίμηνο και θα ενημερωθείτε για την πρόοδο των παιδιών σας. Όλα τα παιδιά του πρωινού προγράμματος θα αποχωρήσουν εκείνη την ώρα. Οι μεταφερόμενοι θα αποχωρήσουν με το λεωφορείο.  Παρακαλούμε για την ασφαλή παραλαβή και αποχώρηση των μαθητών. Όσοι γονείς παιδιών του Ολοήμερου επιθυμούν να πάρουν τα παιδιά τους μετά την ενημέρωση μπορούν να το κάνουν αφού ενημερώσουν τους αρμόδιους Εκπ/κούς. Οι υπεύθυνοι Εκπ/κοί των Ολοήμερων Τμημάτων θα βρίσκονται στη θέση τους για όσα παιδιά επιθυμούν οι γονείς να τα αφήσουν στο Ολοήμερο.
δ) Όσοι γονείς έχουν οικονομικές εκκρεμότητες με προς το Κυλικείο παρακαλούμε να τις τακτοποιήσουν.


Από το Σχολείο
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου