Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018



Αγαπητοί γονείς,


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι για τα αδέσποτα σκυλάκια έχουμε συλλέξει 100 κιλά ξηρά τροφή και 4 κούτες με μεγάλες και μικρές κονσέρβες, όπως επίσης ένα σπιτάκι και ένα κλουβί μεταφοράς, παπλωματάκια, τηγάνια και ταψιά ως δοχεία τροφίμων, παλιά λουριά και πολλά πλαστικά τάπερ. Για να μην παραμείνουν τα είδη αυτά το Σαββατοκύριακο στο Σχολείο και εφόσον υπάρχει μεγάλη ανάγκη, ο κ Γιώργος Ορφανίδης  και η κ Νίκη Παλίδη θα έρθουν στο Σχολείο μας στις 02/03/18 για την παραλαβή τους.






Οι γατοτροφές είναι 8 κιλά ξηρά τροφή και δυο μεγάλες κούτες με κονσέρβες, τηγάνια ως δοχεία τροφίμων, μια άμμο λεκάνη και ένα δοχείο μεγάλο για αυτόματο νερό. Τα είδη για τις γάτες θα τα μεταφέρουν οι Ε΄ και Στ΄ τάξεις τη Δευτέρα 05/03/18 στην κ. Εύη Μαρτιμιανάκη η οποία έχει διοργανώσει το περιεχόμενο της εκπαιδευτικής μας εκδρομής και τα είδη αυτά θα προωθηθούν σε δυο άπορους που φροντίζουν αδέσποτες γάτες.





Ευχαριστούμε και πάλι όλους σας  για τις δωρεές σας !

  • Η συλλογή τροφίμων λήγει στις 02/03/18  για τα σκυλάκια και στις 05/03/18 για τις  γατούλες οπότε υπάρχει χρόνος να συνεισφέρετε ακόμη αν επιθυμείτε.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου