Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018



ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΟΣΦΠ – ΑΕΚ

Από ένα συναρπαστικό γεγονός αθλητισμού, που έλαβε μέρος στο Ηράκλειο προ λίγων ημερών, όπως αγώνας μπάσκετ ανδρών, το 21ο δεν θα μπορούσε φυσικά να λείψει. Με παρουσία 40 μαθητών και συνοδούς τον κ Κώστα Ξηρουχάκη και τον κ Δημήτρη Γρυσμπολάκη οι μαθητές μας απήλαυσαν, με άψογη παρουσία, έναν καταπληκτικό αγώνα ανάμεσα σε κορυφαίες ελληνικές ομάδες που δεν θα ξεχάσουν ποτέ!

Ο αγώνας έλαβε μέρος στο κλειστό γυμναστήριο «Δυο Αοράκια» το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, με πάνω από 2000 μαθητές να χρωματίζουν το γεγονός από τις κερκίδες και το τελικό σκορ ήταν ΟΣΦΠ – ΑΕΚ 83 – 88.


  • Ακολουθούν στιγμιότυπα...












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου