Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017



ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 και ενώ οι μικροί μας μαθητές βρισκόντουσαν στο Θεατρικό Σταθμό  όπου προσπαθούσαν να ανακαλύψουν «Το μυστήριο της πολιτείας Χαμελίν» εμείς στο Ε1, Ε2 και το Στ2 βρισκόμαστε στην εκπαιδευτική έκθεση ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ όπου ανακαλύπταμε τις αναλώσιμες πηγές ενέργειας... από τα σοβαρά εκπαιδευτικά προγράμματα δηλαδή! Μάθαμε ποιες οι σοβαρότερες πηγές παγκοσμίων περιβαλλοντικών προβλημάτων και την ανάγκη για εναλλακτικές μορφές ενέργειας. Ακόμη μάθαμε για τις τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον για την παραγωγή ηλεκτρισμού, κάλυψη αναγκών στις μεταφορές, στη θέρμανση και την βιοτεχνία.

Είδαμε και προβολή βίντεο και το κορυφαίο, πήραμε και αναμνηστικό αντικείμενο  για την τάξη μας χρησιμοποιώντας ρομποτική εκτύπωση 3D!
Τέλεια επίσκεψη θα λέγαμε…

Δείτε μας!

   











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου