Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017ΠΑΖΑΡΙ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ  2017

Τελευταία ημέρα στο Σχολείο για το 2017 και είχαμε απ΄ όλα.. εκκλησιασμό, παζάρι και ελέγχους!!! Η συγκίνηση και  η αγωνία των μαθητών ήταν μεγάλη αλλά στο τέλος οι κόποι όλων μας δικαιώθηκαν.

Το παζάρι φέτος, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, είχε μεγάλη επιτυχία καθώς ήταν πλουσιότερο παρά ποτέ! Οι δημιουργίες των εκπαιδευτικών και των μαθητών ήταν όμορφες αλλά και η συμμετοχή των γονέων μεγάλη.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό είτε με κάποια δημιουργία είτε με την αγορά κάποιου στολίσματος και ευχόμαστε χαρούμενα Χριστούγεννα σε όλους. Το 2018 να φέρει όλα όσα ονειρεύεται ο καθένας.

Ακολουθούν μερικά στιγμιότυπα από το παζάρι μας… 

Κουτάλες ζωγραφισμένες από την πρώην δασκάλα μας, την Αναστασία Αράπογλου, που δεν μας ξεχνάει ποτέ!  

Η συμμετοχή των μαθητών του Ε2 με την τεχνική του "quilling"!


Κατασκευές των μαθητών των Στ1 και Στ2!
Και οι καταπληκτικοί βοηθοί μας...

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!! 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου