Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Δευτέρα 30 – 10 – 2017 δεν πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, διότι δεν είχαμε απαρτία, γι΄ αυτό το λόγο σας καλούμε ξανά την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 στις 5:30μ.μ. στο χώρο του Σχολείου μας.

Η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη ώστε να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση.

Σας ευχαριστούμε πολύ.


                                                                                                  Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του                                                                                              Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
                                                                        του 21ου Δημ. Σχολείο ΗρακλείουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου