Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι:

Την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί στο Σχολείο εορταστική εκδήλωση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 κατά την οποία θα παραδοθεί η Σημαία του Σχολείου στους σημαιοφόρους και παραστάτες της φετινής σχολικής χρονιάς, που ορίστηκαν μετά από κλήρωση στην οποία συμμετείχαν όλοι οι μαθητές της Στ τάξης, σύμφωνα με την νέα Υπουργική απόφαση.

Το σχολείο θα ανοίξει κανονικά ως συνήθως. Οι μαθητές θα προσέρχονται το αργότερο μέχρι 8:45. Οι μεταφερόμενοι θα έρθουν κανονικά στο Σχολείο το πρωί. Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 9:00 και θα λήξει στις 10:00. Όλοι οι μαθητές θα αποχωρήσουν εκείνη την ώρα 10:00. Παρακαλούμε για την ασφαλή και έγκαιρη αποχώρηση των μαθητών. Το ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου