Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τρίτη 4 Απριλίου 2017


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ «ΚΑΠΑΡΟΥΝΑΚΗΣ»

Την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 οι μαθητές των τμημάτων της Α΄ τάξης στα πλαίσια των προγραμματισμένων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, πραγματοποίησαν επίσκεψη στη βιοτεχνία Αγγειοπλαστικής «Καπαρουνάκης» στο βιοτεχνικό πάρκο Ανώπολης  όπου και παρακολούθησαν  εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι μικροί μας μαθητές πέρασαν πολύ όμορφα και άφησαν την φαντασία τους ελεύθερη να δημιουργήσουν και οι ίδιοι τα αριστουργήματά τους…

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου