Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017Σήμερα οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας παρακολούθησαν ένα εξαιρετικό σεμινάριο με θέμα «Συνεργασία σχολείου και οικογένειας. Από τη συμπλοκή στη θετική γονεϊκή εμπλοκή» που παρουσίασε η Σχολική Σύμβουλος της 5ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Ν. Ηρακλείου, η κα Ανδρονίκη Σπαθαράκη με την συμβολή της Σχολικού Συμβούλου κας Στέλας Κουτσουράκη.

Τις ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τις νέες ιδέες που αποκομίσαμε έτσι ώστε η γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ παιδιών – γονέων - και δασκάλων να είναι ακόμη πιο άμεση και αποτελεσματική και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου