Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ



Η Σχολική μας Κοινότητα, με την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2016-17 αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της προς

α) Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου για την άμεση ανταπόκρισή του στην εξασφάλιση πόρων για την βαφή των εσωτερικών χώρων του κυρίως κτιρίου και την αξιοπρεπή του εμφάνιση για την υποδοχή των μαθητών μας.

β) Τον κ. Νικόλαο Αντωνάκο, ηλεκτρολόγο, πρ. Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων για την πρόθυμη και ανιδιοτελή προσφορά του σε άμεσα ηλεκτρολογικά και τεχνικά θέματα του Σχολείου.

γ) Τον κ. Δημήτριο Πίτσο, τεχνίτη αλουμινοκατασκευών, για την άμεση, πρόθυμη και ανιδιοτελή προσφορά του σε άμεσα θέματα της ειδικότητάς του.

δ) Τον κ. Γεώργιο Ματζιτζή, για τις υπηρεσίες που προσέφερε για την βαφή του κτιρίου και την ευαισθησία του για την εμφάνιση του κτιρίου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου