Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016Μικροί μας μαθητές,
Μια ακόμη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της! Μια ακόμη χρονιά γεμάτη συγκινήσεις. δύσκολες στιγμές, χαρές και λύπες όπου όλοι μας μεγαλώσαμε ένα χρόνο και γίναμε σίγουρα λίγο πιο σοφοί. Τώρα λαχταράμε την ξεκούραση, τη θάλασσα και την ξεγνοιασιά!
Θα θέλαμε να σας ευχηθούμε λοιπόν να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε, να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να έρθετε πίσω στο Σχολείο σας γεροί και δυνατοί! Ο Σεπτέμβρης είναι μόλις λίγους μήνες μακριά και ένα νέο ξεκίνημα σας περιμένει.
Ευχαριστούμε τους αποφοίτους του Σχολείου μας για όλα όσα ζήσαμε μαζί τα έξι χρόνια που πέρασαν. Ευχόμαστε να κρατήσετε μέσα στην καρδιά σας τις ευχάριστες αναμνήσεις και τα όμορφα συναισθήματα που νιώσατε στο Δημοτικό και να έχετε καλή πρόοδο και καλή συνέχεια στο Γυμνάσιο! Να συνεχίζετε να κυνηγάτε τα όνειρά σας πάντοτε και να συνεχίζετε να μας κάνετε περήφανους!

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!! 
Σας επισυνάπτουμε μερικά στιγμιότυπα από την φετινή μας γιορτή για τη λήξη του σχολικού έτους.Χαιρετισμό από τον Δ/ντή του Σχολείου μας, τον κ Μανόλη Σουργιαδάκη.

Ο Πρόεδρος Γονέων κ Κηδεμόνων του Σχολείου μας, ο κ Βασίλης Βαρδάκης

Η παρουσιάστρια της γιορτής, η κα Αναστασία Αράπογλου

Οι μικροί μας μαθητές μας τραγουδούν!

...και εδώ μας χορεύουν παραδοσιακούς χορούς απ όλη την Ελλάδα.Η θεατρική παράσταση από τους μαθητές της Ε Τάξης.


"Το κουτί της Πανδώρας"
... δραστηριότητα από την 4η ενότητα του προγράμματος ERASMUS+

"O Πολύφημος, ο Άκης και η Γαλάτεια"
... δραστηριότητα από την 4η ενότητα του προγράμματος ERASMUS+

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου