Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016  Σε λίγες μέρες αποχαιρετούμε 29 υπέροχα πλάσματα που κάπου εδώ κλείνει ο κύκλος τους στο Σχολείο μας. Τα συναισθήματα όλων μας ανάμεικτα... και χαράς και λύπης. Αλλά λένε όπου κλείνει ένας κύκλος, ανοίγει ένας άλλος μεγαλύτερος και σπουδαιότερος. 

Σας περιμένουμε όλους στη γιορτή του Σχολείου μας, την Τρίτη 14 Ιουνίου, να πούμε αντίο στους αποφοίτους μας, με ψηφιακή παρουσίαση των καλύτερων στιγμών της πορείας τους κοντά μας... Μέχρι τότε πάρτε μια γεύση, 5 ημέρες πριν χτυπήσει γι αυτούς το τελευταίο κουδούνι του Δημοτικού Σχολείου!  


   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου