Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τρίτη 19 Απριλίου 2016Αγαπητοί μαθητές, γονείς και φίλοι,

Σας παρουσιάζουμε τις πρωτότυπες  Πασχαλινές  λαμπάδες μας με decoupage,  για παιδιά και ενήλικες και σας περιμένουμε όλους  στο πρώτο  μας «Πασχαλινό Παζάρι» την Παρασκευή 22 Απριλίου, ώρα 10.00,  στο Σχολείο μας. Ελάτε να διαλέξετε την λαμπάδα σας  για σάς και τους αγαπημένους σας! Η παρουσία σας θα μας γεμίσει χαρά καθώς κάθε σας αγορά θα ενισχύσει το Σχολείο μας για την κάλυψη των αναγκών του σε σύγχρονα μέσα διδασκαλίας.

Ευχαριστούμε τους Εκπαιδευτικούς  μας που δούλεψαν με κέφι και μεράκι και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Βασίλη Βαρδάκη για την πολύτιμη στήριξη και καθοδήγησή του σε όλη τη διάρκεια των κατασκευών.

Σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου