Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016
COMING SOON

Την  Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 30 μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ Τάξεων πραγματοποίησαν  θεατρικό δρώμενο για τις ανάγκες Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ στο οποίο συμμετέχει το Σχολείο μας. Το δρώμενο θα παρουσιαστεί στη πόλη Hameelinna Φινλανδίας από Εκπαιδευτικούς μας κατά την εκεί μετάβασή τους στις 03-07/02/2016 σε παιδαγωγικές συναντήσεις Εκπαιδευτικών άλλων επτά (7) Ευρωπαϊκών χωρών.

Οι σκηνές για το δρώμενο τραβήχτηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης μας. Ακολουθούν φωτογραφίες των λήψεων και η τελική ψηφιακή παρουσίαση αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου