Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ 2015



Πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Σχολείου μας με κατασκευές μαθητών και εκπαιδευτικών,  καθώς και με εμπνευσμένες δημιουργίες γονέων και φίλων και έτσι καταφέραμε για όγδοη συνεχή χρονιά να συγκεντρώσουμε ένα σημαντικό ποσό που θα διατεθεί στις αμέτρητες ανάγκες του Σχολείου μας καθώς και στον Purna Khaki, παιδί του οποίου είμαστε ανάδοχοι (ως Σχολείο) μέσω της ActionAid.

Για το λόγο αυτό, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους εργάστηκαν και πάλι με όρεξη, φαντασία και μεράκι για το παζάρι μας και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την αγορά κάποιας κατασκευής.


Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά! 


  • Περισσότερες πληροφορίες για τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες του Σχολείου μας υπάρχουν στη σελίδα ACTIONAID.
  • Για φωτογραφικό  υλικό από το παζάρι πηγαίνετε στη σελίδα ΣΧΟΛΙΚΗ ΖΩΗ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου