Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015


ΤΟΥΡΚΙΑ 
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Αγαπητοί γονείς,


Η πρώτη συνάντηση του προγράμματος Erasmus + πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τις 18 έως τις 22 Νοεμβρίου στη Σαμσούντα της Τουρκίας. Ένα ταξίδι γνώσης και εμπειριών που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει για τους μαθητές και το σχολείο μας. Στη συνάντηση αυτή έγινε η πρώτη γνωριμία με τους εταίρους, συζητήθηκε το χρονοδιάγραμμα των δράσεων, έγινε η επιλογή του λογότυπου που θα αντιπροσωπεύει το πρόγραμμα, έγιναν ψηφιακές παρουσιάσεις όλων των Σχολείων και συζητήθηκαν οι δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα στα σχολεία των συμμετεχόντων.


Από το Σχολείο*Για φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τη συνάντηση δείτε τη σελίδα ERASMUS + και για τις εργασίες των μαθητών μας δείτε τη σελίδα ENGLISH. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου