Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015


21o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ HΡΑΚΛΕΙΟΥ
                    Τηλ. 2810232577



Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι:

1. Την προσεχή Tετάρτη, 10/6/2015 θα διεξαχθεί στο Σχολείο – σύμφωνα με το νόμο – ψηφοφορία από τους Εκπαιδευτικούς του Σχολείου για την εκλογή νέου Δ/ντή στις 12.30. Επομένως όλοι οι μαθητές θα σχολάσουν στις 12.25. Το Ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει.

Την ίδια μέρα  και ώρα 7.45 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Σχολείο η καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση για τη λήξη του διδακτικού έτους. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει χορευτικά και θεατρικά δρώμενα, ενδιαφέρουσες προβολές, την καθιερωμένη απονομή διπλωμάτων, μεταλλίων και αναμνηστικών στους μαθητές που συμμετείχαν στις διάφορες αθλητικές, εκπαιδευτικές και εικαστικές δράσεις και την παράδοση αναμνηστικών λευκωμάτων, μια ευγενική προσφορά από το Σύλλογο Γονέων προς τους αποφοίτους του Σχολείου.  Είστε όλοι καλεσμένοι στη γιορτή μας. Η εκδήλωση γίνεται με την ουσιαστική συμπαράσταση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

2. Τη Δευτέρα, 15/6 και ώρα 09.00 π.μ. θα γίνει η απονομή των Απολυτηρίων (αντιγράφων) στους μαθητές της Στ΄ τάξης και των Ενδεικτικών τους λοιπούς μαθητές.. Οι μεταφερόμενοι μαθητές θα έρθουν κανονικά με το λεωφορείο. Όλοι οι μαθητές θα αποχωρήσουν στις 10.00. Παρακαλούμε για την έγκαιρη και ασφαλή αποχώρηση των μαθητών.

3. Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στα Ολοήμερα Τμήματα θα πρέπει να το δηλώσουν αυτοπροσώπως στο Σχολείο. Η δήλωση συμμετοχής δίνεται στο Σχολείο και υποβάλλεται επιτόπου από τον ενδιαφερόμενο γονέα μαζί με Bεβαίωση εργασίας ή ανεργίας και για τους δύο γονείς ή αποδεικτικό μονογονεϊκής οικογένειας το αργότερο μέχρι 19/6, διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε να δεχτούμε τους μαθητές. 

4. Παρακαλούμε όσοι γονείς έχουν κάθε είδους εκκρεμότητα προς το Σχολείο (φροντίδα γεύματος Ολοήμερου σύμφωνα με την από 19/9/2014 επιστολή μας),  το Κυλικείο ή το Σύλλογο Γονέων να την τακτοποιήσουν άμεσα. Επίσης να φροντίσουν να πάρουν όλα τα αντικείμενα των μαθητών (μπουφάν κ.τ.λ.) για να μην συσσωρεύονται στο Σχολείο.

5. Όσοι μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξης παραλάβουν Ατομικό Δελτίο Υγείας μαθητή θα πρέπει να το φέρουν συμπληρωμένο στις 11 Σεπτεμβρίου



Από το Σχολείο






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου