Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015



21o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ





Aγαπητοί γονείς,


Μετά από ενημέρωση και σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων του Σχολείου μας σας ενημερώνουμε ότι πρώην μαθήτριά μας, ηλικίας 15 ετών, με αδερφή που φοιτά στο Σχολείο μας σήμερα αντιμετωπίζει σοβαρό ζήτημα υγείας λόγω σπάνιας καρδιακής εκτεταμένης νόσου. Για το λόγο αυτό και λόγω αδυναμίας αντιμετώπισης στην Ελλάδα θα πρέπει να γίνει χειρουργική θεραπεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Mίτσιγκαν (ΗΠΑ). Όπως αντιλαμβάνεστε τα έξοδα είναι δυσθεώρητα και η οικογένεια είναι αδύνατον να ανταποκριθεί χωρίς τη βοήθεια των συνανθρώπων. Το Σχολείο και ο Σύλλογος έχει στη διάθεσή τους τις σχετικές νόμιμες ιατρικές γνωματεύσεις. Γι’ αυτό παρακαλούμε όλους να προσφέρουμε από το πλεόνασμα ή το υστέρημά μας – εφ’ όσον θέλουμε – ότι μπορεί ο καθένας για την ανακούφιση των κοντινών μας ανθρώπων. Το βοήθημά σας θα μπορείτε να στείλετε στο Σχολείο μέσω των παιδιών σας για την όσο το δυνατόν ταχύτερη απόδοσή του στην οικογένεια. Επίσης για το σκοπό αυτό παρακαλούμε να κινητοποιήσετε τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας.


Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ευαισθησία σας


Από το Σχολείο



Για όσους θέλουν να προσφέρουν και δεν έχουν παιδί στο Σχολείο μας υπάρχει και τραπεζικός λογαριασμός που έχει ανοιχτεί για το σκοπό αυτό στην 

ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 30000255282-9

Ευχαριστούμε για την ευαισθησία και την ανταπόκρισή σας.


    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου