Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣΣήμερα Τετάρτη 28 Ιανουαρίου όλοι οι μαθητές του Σχολείου μας έκαναν ένα μικρό διάλειμμα από τα μαθήματά τους παρακολουθώντας την παράσταση "Ο μικρός πρίγκιπας" στο θέατρο Μορφές. Οι ερμηνείες των ηθοποιών ήταν καταπληκτικές όπως πάντα και το έργο γεμάτο μηνύματα και συμβολισμούς. Μας άφησε με όμορφα συναισθήματα αφού όλοι μας κρύβουμε ένα μικρό πρίγκιπα μέσα μας και το θυμηθήκαμε ξανά μικροί αλλά και ιδίως μεγάλοι.  

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές της παράστασης που για άλλη μια φορά μας δέχτηκαν στο χώρο τους και μας ζέσταναν λίγο τις καρδιές μας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου