Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΡΕΜΗΣΑγαπητοί γονείς,

Τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου, στα πλαίσια του φεστιβάλ γερμανικού κινηματογράφου οι μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ Τάξης θα παρακολουθήσουν δωρεάν την ταινία  "Οι μουσικοί της Βρέμης" στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου από ώρα 10:00 – 12:15. Τιμή συμμετοχής ανά μαθητή για μεταφορά 2€. Παρακαλούμε να συμπληρώσετε την υπεύθυνη δήλωση και να μας την στείλετε στο Σχολείο με τα παιδιά σας άμεσα.

Λίγα λόγια για το παραμύθι…

Ένα πρωινό, πολύ νωρίς, ένας γάιδαρος παράτησε το αγρόκτημα όπου ζούσε και πήρε το δρόμο για τη γερμανική πόλη Βρέμη. Είχε δουλέψει πάρα πολλά χρόνια, πολύ σκληρά για το αφεντικό του, αλλά τώρα πια είχε γεράσει και είχε κουραστεί. Καταλάβαινε πως ήταν πια άχρηστος στο αγρόκτημα κι αποφάσισε να κερδίσει τη ζωή του δουλεύοντας ως μουσικός στη Δημοτική Ορχήστρα της Βρέμης...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου