Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014


21o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ HΡΑΚΛΕΙΟΥ
                    Τηλ. 2810232577
                                                                                                                          
Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι:
α) Μετά από έγγραφο του Υπ. Παιδείας και οι μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξης είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν το γνωστό ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, το οποίο σας επισυνάπτουμε. Το Δελτίο πρέπει να έρθει στο Σχολείο το αργότερο μέχρι 31/10/2014. Επίσης οι γονείς των τάξεων Α΄, Δ΄ και Ε΄ που δεν έχουν φέρει τα Δελτία να το κάνουν άμεσα.
β) Την Τρίτη 14/10/2014 και ώρα 12.30 στο πρώην ΚΑΠΗ Φορτέτσας θα παρουσιαστεί η μελέτη Κοινότητας που πραγματοποιήθηκε από ειδική Κοινωνιολόγο την περίοδο Ιανουαρίου – Μαϊου 2104, σχετικά με τον εντοπισμό και την καταγραφή αναγκών και προβλημάτων, τις υπάρχουσες πηγές – πόρους, τη σύνθεση του πληθυσμού και την ενεργοποίηση και ενθάρρυνση κατοίκων και φορέων των περιοχών Φορτέτσας, Κνωσού, Μεσαμπελιών για ενεργή συμμετοχή και συνεργασία. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους και είναι καλό να παρευρεθούμε και να συνδράμουμε με τη συμμετοχή μας σ’ αυτήν την πολύ σημαντική διαδικασία και προσπάθεια.

Από το ΣχολείοΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου