Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014





Στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού στο Σχολείο μας διοργανώθηκαν στις 8 Οκτωβρίου με μεγάλη επιτυχία «Αγώνες Στίβου-kids Athletics», βασισμένοι στο πρόγραμμα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Στίβου της IAAF, με στόχο την γνωριμία των παιδιών με τα αγωνίσματα του Στίβου μέσα από το ομαδικό παιχνίδι, με τη συμμετοχή των μαθητών Γ΄, Δ΄, Ε΄, και ΣΤ΄τάξης.

Το Αθλητικό Κέντρο Φορτέτσας όπου έγιναν οι αγώνες γέμισε από τα  χαρούμενα πρόσωπα, τις φωνές και τα χειροκροτήματα των μαθητών μας που έλαβαν μέρος. Αυτό έδειξε ότι χάρηκαν, ψυχαγωγήθηκαν και διασκέδασαν με τη συμμετοχή τους.
Με μεγάλη μας χαρά είδαμε αρκετούς γονείς να παραβρίσκονται.  Παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις προσπάθειες των παιδιών τους και προσέφεραν την πολύτιμη βοήθεια τους όποτε χρειάστηκε.


Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον υπεύθυνο του προγράμματος «kids athletics” κ. Χρήστο Λίτσικα, Εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής για την παρουσία του και τη συνδρομή του στην άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης. Φωτογραφικό υλικό υπάρχει στην αρχική σελίδα του blog (επάνω δεξιά) καθώς και περαιτέρω πληροφορίες για όλες τις δραστηριότητες  στη σελίδα της Φυσικής Αγωγής.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου