Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

 21o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ HΡΑΚΛΕΙΟΥ
                    Τηλ. 2810232577                                                               18/9/2014
email: mail@21dim-irakl.ira.sch.gr

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Παρασκευή το Σχολείο (κανονικό και ολοήμερο πρόγραμμα) θα λειτουργήσει επιτέλους κανονικά.  Η μεταφορά των μαθητών θα γίνει ως συνήθως. Ώρα αναχώρησης από τον Αγ. Βλάση 07.50. Το λεωφορείο αναχωρεί από το Σχολείο το μεσημέρι για όλους του μεταφερόμενους μαθητές στις 13.20. Το μεσημέρι θα διευθετηθούν και λεπτομέρειες της μεταφοράς σε συνεννόηση με τους γονείς. Οι μαθητές θα φέρουν μαζί τους τσάντα για τη διανομή των βιβλίων και οι μαθητές του Ολοήμερου που θα αποχωρήσουν μετά στις 14.40 και μετά θα φέρουν το φαγητό τους με πλαστικά μαχαιροπήρουνα ως συνήθως. Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας γνωστοποιηθούν αύριο μέσω των μαθητών. Οι μαθητές της Α΄ τάξης θα σχολάσουν μόνο για αύριο στις 11.30. Από Δευτέρα κανονικά 12.25. Οι μαθητές της Β΄ τάξης στις 12.25 και οι υπόλοιποι (εκτός οι του Ολοήμερου) στις 13.15. Παρακαλούμε να φροντίσετε για την ασφαλή αποχώρηση των μαθητών. Οι  μαθητές του Ολοήμερου θα σχολάσουν σύμφωνα με την ώρα που έχουν δηλώσει. Για οποιαδήποτε πληροφορία, διευκρίνιση ή ενημέρωση απευθύνεστε στα τηλέφωνα ή στο email του Σχολείου.

Από το Σχολείο


3 σχόλια:

  1. Πραγματικά επιτέλους!Καλή σχολική χρονιά λοιπόν...Ας ελπίσουμε οτι δεν θα υπάρξουν άλλα λειτουργικά προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εμείς χαιρόμαστε που έχουμε τους μαθητές μας πάλι κοντά μας! Σήμερα πρώτη μέρα τρέχανε πάνω κάτω στην αυλή κ η χαρά μας ήταν μεγάλη γιατί σχολείο χωρίς παιδιά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ! Καλή σχολική χρονιά σε όλους μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.2810.gr/index.php/news-diakritika/44165-lyomenes-sxolikes-aithouses

    ΑπάντησηΔιαγραφή