Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022



21Ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ                                                                        Τηλ: 2810232577 & 2810361563                       

email: mail@21dim-irakl.ira.sch.gr

 

Σε συνεχεία της Δημόσιας   Πρόσκλησης  Ενδιαφέροντος για τη πλήρωση  θέσης μιας Σχολικής Τροχονόμου, για το 21ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου,  σας ενημερώνουμε ότι δεν υπήρξε ενδιαφέρον  από  όσους έλαβαν γνώση αυτής.

Συνεπώς  εξαιτίας της μη  πλήρωσης  της εν λόγω θέσεως δεν θα έχουμε  Σχολική Τροχονόμο τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά τη Δευτέρα 12.9.2022, η οποία μέχρι πρότινος ρύθμιζε  την κυκλοφορία οχημάτων και πεζών στο δημόσιο δρόμο μπροστά από το σχολείο και την  ασφαλής προσέλευση και αποχώρηση  των μαθητών από το σχολειό μας 

για το λόγο αυτό 

Σας εφιστούμε την προσοχή ότι  πλέον με ευθύνη αποκλειστική των γονέων- συνοδών θα γίνεται η ασφαλής άφιξη κατά την πρωινή ώρα  και η ασφαλής αποχώρηση  κατά τη  μεσημεριανή ώρα των μαθητών από τη πόρτα του σχολείου μας.

Για  λόγους ασφαλείας όλων μας και κυρίως των παιδιών μας δεν θα πρέπει να παρακωλύεται από κανένα η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών τις παραπάνω ώρες  έξω από το σχολείο μας.

Με εκτίμηση,


Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

του 21ο Δημοτικού Σχολείου  Ηρακλείου 

 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου