Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022


21ο ΔΗΜΟΤΟΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Τηλ: 2810 232577

e-mail: mail@21dim-irakl.ira.sch.gr

 

 Αγαπητοί Γονείς και Μαθητές μας,

Λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που συνεχίζονται, για την τήρηση των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας λόγω της Πανδημίας, με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη  κ. Νίκου Συριγωνάκη και αύριο Τετάρτη 26/1/22 θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, της δια ζώσης διδασκαλίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Όσο αφορά την τηλεκπαίδευση και τα self tests ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 26/01/2022 τηλεκπαίδευση στις περιοχές  στις οποίες τα Σχολεία παραμένουν κλειστά εξαιτίας της κακοκαιρίας καθώς δεν θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης. Στις περιοχές που δεν έχουν πληγεί τα Σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.   

Για την διενέργεια των self tests στις περιοχές που έχει ανασταλεί η λειτουργία των σχολικών μονάδων αναμένουμε οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

 

Από το Σχολείο

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου