Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020
1o ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΠΑΥΛΟΣ ΑΥΘΙΝΟΣ»

 

Οι επιτυχίες για το Σχολείο μας συνεχίζουν! Στα πλαίσια του μαθήματος «Lego Storytelling- Δημιουργική Αφήγηση» δύο μαθητές μας διακρίθηκαν στο «1ο Πανελλήνιο Μαθητικό λογοτεχνικό Διαγωνισμό» για τη συγγραφή τους στο μαγικό κόσμο των λέξεων και της φαντασίας.

 Α’  Επαινος για την Δανάη Διλβόη (Δ’ Τάξη) με το μυθιστόρημα «Η αναζήτηση του Μεγαλοπόδαρου»

Β’  Επαινος για τον ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ (Β’ Τάξη)  για το μυθιστόρημα «Τι έγινε με τον Θησέα;»

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές μας για τη συμμετοχή τους και την τιμητική τους διάκριση και καλή συνέχεια στο συγγραφικό τους έργο!

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον κύριο Αχιλλέα Καραπατάκη για την καθοδήγησή του.

 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου