Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019



Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι:

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, 2019 έγινε κλήρωση για τους σημαιοφόρους και παραστάτες οι οποίοι θα αντιπροσωπεύσουν το Σχολείου μας στις παρελάσεις των εθνικών επετείων της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου αντίστοιχα, για το σχολικό έτος 2019-2020. 

Σύμφωνα με την Υπουργική διάταξη του Προεδρικού Διατάγματος με Φ20/155436Δ1/4-10-2019 σημαιοφόροι και παραστάτες  ορίζονται  μαθητές οι οποίοι συγκέντρωσαν κατά την περυσινή σχολική χρονιά το μεγαλύτερο γενικό μέσο όρο βαθμολογίας  με σκοπό την καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας, την επιβράβευση της προσπάθειας των μαθητών για βελτίωση, την ευρύτερη ηθική και πνευματική ανάπτυξη της εκπαιδευτικής ενότητας, καθώς και τη δόμηση ενός συστήματος αξιών με άξονα την πρόοδο των παιδιών.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης έφεραν ως εξής:

Σημαιοφόρος για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ορίζεται ο Άγγελος Σηφάκης με παραστάτες τους: Μιχαήλ Αρετίνη, Ευανθία Ζερβάκη, Ειρήνη Ξειδιανάκη, Αφροδίτη Χαραλάμπους και Αρντέα Μυντιλλάρι .
Αναπληρωματικός  σημαιοφόρος η παραστάτηςΒασίλη Μαυρουδή .

 Για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, σημαιοφόρος  ορίζεται η  Χρυσοβαλάντη Γεωργανάκη με παραστάτες τους: Ευαγγελία Σταυροπούλου, Ανδριανή Μανδαλάκη, Αθηνά Μανουσάκη, Ρεγγίνα Γιάννικα και Αννα Στριλιγκά.  
Αναπληρηρωματικός σημαιοφόρος η παραστάτης: Βασίλης Κάββαλος.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε  με την ευθύνη και την παρουσία του Διευθυντή του Σχολείου μας, την Υποδιευθύντρια, τους Δασκάλους των τμημάτων και την κυρία Σπυριδούλα Καλογεράκη - εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας.

Η παράδοση της σημαίας για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα γίνει στο τέλος της εορταστικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Σχολείο μας την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, 2019. 


Από το Σχολείο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου