Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ,
ΘΥΣΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
 Τρίτη, 4 Ιουνίου και οι μαθητές του Σχολείου μας παρακολούθησαν ζωντανή επίδειξη μαγειρικής από εκπροσώπους του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα σχολεία «Φρούτα και λαχανικά, Θησαυρός για τα παιδιά» για την καλύτερη ενημέρωση τους όσο αφορά την υγιεινή διατροφή.
Οι μαθητές έμαθαν για το πόσο σημαντικό είναι να συμπεριλαμβάνονται στην διατροφή τους τα φρούτα, τα λαχανικά αλλά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα καθώς και πως η ισορροπημένη διατροφή συμβάλει στην ομαλή λειτουργία του οργανισμού.
Το πρόγραμμα αυτό υποστηρίζεται από το «Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων» καθώς και από το «Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου