Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ

Και φέτος θα γίνει στο Σχολείο μας το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο παζάρι με πολλά διακοσμητικά -δημιουργίες των Εκπαιδευτικών και των παιδιών- αλλά και παιχνίδια και βιβλία!!! Tα έσοδα, όπως γνωρίζετε διατίθενται για τον εξοπλισμό του Σχολείου και για τις σύγχρονες και ολοένα αυξανόμενες εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών μας.

Μην χάσετε την κεραλοιφή με άρωμα λεβάντας και αλόης φτιαγμένη από τους μαθητές του Στ2!
Φυσική σύνθεση…

Είπαμε φέτος να δώσουμε μια διαφορετική νότα στο παζάρι μας με προσωπικές συνθέσεις για τον κάθε μαθητή και μαθήτρια ξεχωριστά!
Το ξεχωριστό τους κηροπήγιο με το προσωπάκι τους…Σας περιμένουμε όλους Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 9:45 πμ στο Σχολείο μας!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου