Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τρίτη 24 Μαΐου 2016



ΑΓΩΝΕΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 
2015- 2016

Την Τρίτη 24 Μαΐου, 2016 πραγματοποιήθηκαν στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου οι "Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ Δημοτικών Σχολείων Νομού Ηρακλείου 2015- 2016"  όπου η αθλητική ομάδα του στίβου του Σχολείο μας και πάλι έφερε σημαντικές διακρίσεις στη Σχολική κοινότητά μας με την αξιέπαινη προσπάθεια της.

Πολλά συγχαρητήρια στο μαθητή μας Σάββα Χαραλαμπάκη για την 1η θέση στο νομό Ηρακλείου στο μήκος  και στην μαθήτριά μας Ραφαέλα Αντωνακάκη για τη 2η θέση στη ρίψη ελαστικής σφαίρας. Εξίσου πολλά συγχαρητήρια για τη 3η θέση στην ομάδα σκυταλοδρομίας αγοριών 4 x 60.

Ευχαριστούμε τα παιδιά για τη χαρά που μας έδωσαν! Πάντα τέτοια!!! 






Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό πηγαίνετε στη σελίδα ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ.





      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου