Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Σάββατο 21 Μαΐου 2016ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Την Τετάρτη  11 Μαΐου, η ομάδα ποδοσφαίρου του Σχολείου μας συμμετείχε στους «Σχολικούς Αγώνες 2015 -2016» όπου και κατέκτησε την 1η θέση στον όμιλό της! Η ομάδα μας έφερε τα εξής αποτελέσματα:

1ος αγώνας με το 14ο: 1 - 0
2ος  αγώνας με το 1ο Αρχανών: 3 - 2
3ος αγώνας με το 50ο: 1 – 1

Η ομάδα μας… Αλέξανδρος Τσακιρέλης, Βασίλης Ξενάκης, Βαγγέλης Λεμονιάς, Μιχάλης Καπετανάκης, Μάνος Τζανάκης, Βασίλης Κοζής, Γιώργος Καλιτζής, Γιώργος Φρουδάκης, Γιώργος Ξενάκης, Κωνσταντίνος Μπουτζαλής, Ρομπέρτο Ντούζα, Σάββας Χαραλαμπάκης, Μάρτιν Κόπρινκοβ κ Νίκος Μαγάκης.

Συγχαρητήρια στους μαθητές  μας!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου