Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016


ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΠΑΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΔΟΧΟ ΜΟΥ

Αγαπητέ Ανάδοχε,

Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε θερμά που στέκεστε δίπλα στους περιθωριοποιημένους κατοίκους του Νεπάλ, δίνοντάς τους τη δύναμη να αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και τα παιδιά τους! Σας ευχόμαστε καλές γιορτές, Υγεία και Χαρά για τον Καινούργιο χρόνο!

Με εκτίμηση,
Bimal Kumar Phnuyal
Διευθυντής Χώρας
ActionAid Νεπάλ


Μήνυμα από τον Purna Khaki

Η καινούργια ζωγραφιά του παιδιού

Τα νέα του!

   Περισσότερα για το πώς αξιοποιήθηκαν οι εισφορές μας το 2015 καθώς και για τα μελλοντικά σχέδια της ActionAid για την κοινότητα πηγαίνετε στη σελίδα ACTIONAID.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου