Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ



Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015 οι μαθητές όλων των τμημάτων θα παρακολουθήσουν στα πλαίσια των προγραμματισμένων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων τους τη θεατρική παράσταση «Ο μικρός πρίγκιπας» στο θέατρο Μορφές. Αναχώρηση από το σχολείο 09:30 και επιστροφή 11:30 οπότε οι μαθητές θα συνεχίσουν κανονικά το πρόγραμμά τους. Τιμή συμμετοχής για την παράσταση και την μεταφορά 7€ ανά μαθητή. Παρακαλούμε να υπογράψετε και να επιστρέψετε άμεσα στο Σχολείο την δήλωση συμμετοχής. Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση έκτακτου λόγου για μη συμμετοχή του μαθητή θα πρέπει να ενημερώσετε το Σχολείο άμεσα.

Λίγα λόγια για την παράσταση...


Ο Μικρός Πρίγκιπας αφήνει πίσω τον μικροσκοπικό του πλανήτη και το αγαπημένο του λουλούδι και ξεκινάει ένα ταξίδι για να γνωρίσει τον κόσμο και να κάνει νέους φίλους. Στους πλανήτες που επισκέπτεται γνωρίζει διάφορους τύπους ανθρώπων: επιχειρηματίες, ματαιόδοξους, γεωγράφους, βασιλιάδες, μέχρι που φτάνει στο δικό μας πλανήτη, τη γη. Εδώ συναντά έναν πιλότο που προσπαθεί να επισκευάσει το αεροπλάνο του, ένα φίδι και μια αλεπού που την εξημερώνει, γίνονται φίλοι και του χαρίζει ένα μυστικό: «Την ουσία δεν την βλέπουνε τα μάτια. Μόνο με την καρδιά βλέπει κανείς σωστά».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου