Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Β2

2019 - 2020

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Η ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ
Ευχαριστούμε θερμά την «Κινητή Μονάδα Προληπτικής Οδοντιατρικής  Ηρακλείου» για την άμεση ανταπόκρισή της στο κάλεσμά μας. Οι μαθητές μας ενημερώθηκαν για τη διατήρηση της καλής στοματικής υγείας και για την προστασία τους από σοβαρά προβλήματα και στη συνέχεια η ΚΜΠΥ προχώρησε σε φθορίωση και έλεγχο στοματικής υγιεινής στους μαθητές της Β΄ Τάξης.
Η Κινητή Μονάδα Προληπτικής Οδοντιατρικής συνεργάζεται με τους Οδοντιατρικούς Συλλόγους και τη Διεύθυνση υγείας της Περιφέρειας Κρήτης.

 Πρόγραμμα: «ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ». 
– Παγκρήτιο Στάδιο  


ΕΚΔΗΛΩΣΗ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


Προβολή: Ο Ντούτσε αφηγείται


Προβολή: Oscuro Cardinal
*****************************************************

2018 - 2019


ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ 
 ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ «ΚΡΗΤΑΓΕΝΗΣ ΔΙΑΣ»

"ΗΡΩΕΣ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ"Ο ΛΑΙΜΑΡΓΟΣ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ 


Στα πλαίσια του μαθήματος της γλώσσας ταΐσαμε έναν πολύ πολύ λαίμαργο πιγκουίνο! Τον γνωρίσαμε, τον αγκαλιάσαμε και μετά γράψαμε λέξεις στα ψαράκια μας και γεμίσαμε την πεινασμένη του κοιλίτσα!

·         Η ιδέα είναι από το blog «Τάξη αστεράτη!»


*************************


Καμαρώστε μας στο «Τεχνόπολις!» Εκεί βρεθήκαμε για να απολαύσουμε τον Αστερίξ σε νέες περιπέτειες... Μα τι ωραία που περνάμε όταν είμαστε όλα τα παιδιά του σχολείου μαζί! Αύριο πάλι επί του έργου μας αλλά και αυτά τα ευχάριστα διαλείμματα χρειάζονται πού και πού, δε συμφωνείτε;
ΓΙΟΡΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ


Το απόγευμα της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σχολείου μας σε ένα χαρούμενο και ζεστό  κλίμα.


Η γιορτή μας άνοιξε με τις μελωδίες των Χριστουγεννιάτικων καλάντων από την χορωδία του Σχολείου μας και στη συνέχεια εμείς οι μαθητές του Α2 παρουσιάσαμε δύο έξυπνα θεατρικά δρώμενα και με τις καταπληκτικές ερμηνείες όλων μας μεταδώσαμε τη μαγεία των Χριστουγέννων σε μικρούς και μεγάλους.

Στο πρώτο δρώμενο «Ο σάκος του Αϊ Βασίλη»  όλοι ψάχναμε να βρούμε το σάκο του και στο τέλος το είχε ο ίδιος, μα τι κουτός που είναι μερικές φορές...  και στο δεύτερο «Άνω κάτω την Πρωτοχρονιά»  ήταν πραγματικά αστείο. Γελάσαμε πολύ και ελπίζουμε και εσείς! Δείτε μας...
Ουφ! Πόσο έχουμε κουραστεί αυτό το πρώτο τρίμηνο! Όλο γράμματα και αριθμούς σβουρίζουν στο κεφάλι μας! Ευτυχώς που υπάρχουνε και τα ευχάριστα διαλείμματα...


Αγαπημένα μας πρωτάκια σας καλωσορίζουμε στο νέο σας Σχολείο. Ευχές μας το νέο σας ξεκίνημα να είναι μαγικό και όλος ο χρόνος  γεμάτος υπέροχες περιπέτειες! Ευχή μας να ζήσετε κοντά μας όμορφες εκπλήξεις, ατέλειωτες στιγμές ευτυχίας, δημιουργίας και χαράς και άπειρες επιτυχίες. Θα είμαστε όλοι οι δάσκαλοι δίπλα σας σε όλο αυτό το ταξίδι για να μοιραστούμε τα όνειρά σας, τις ιδέες σας και να εξερευνήσουμε μαζί καινούργιους δρόμους.
Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να μπαίνετε όποτε θέλετε με τους γονείς σας και τους φίλους σας και να βλέπετε όλα όσα δημιουργείτε. Εμείς οι δάσκαλοί σας, θα είμαστε εδώ να σας καθοδηγούμε απλά για να ανοίξετε τα φτερά σας και να νιώσετε ότι, ό,τι θέλετε μπορείτε να το πετύχετε. Να ξέρετε ότι εσείς έχετε τα πινέλα, εσείς και τα χρώματα. Ζωγραφίστε λοιπόν το μέλλον σας…  Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου