Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

 

"LEARNING OUTDOORS-LIFELONG LEARNING"

Οκτώβριος 2022 και το 21ο Δημοτικό Σχολείο ανοίγει διάπλατα τις πόρτες του για να υποδεχτεί τις εταιρικές χώρες Βέλγιο, Πορτογαλία, Ισπανία και Φινλανδία  στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ “Learning Outdoors - Lifelong learning”.  Είναι ένα ταξίδι όπου μοιραζόμαστε εμπειρίες, γινόμαστε μια ομάδα, διδάσκουμε , διδασκόμαστε, …

WELCOMING CEREMONYOUTDOOR ACTIVITIESΓια να ακολουθήστε και εσείς το ταξίδι μας  μπαίνετε στη σελίδα “Erasmus+  Learning Outdoors Lifelong Learning” (πάνω δεξιά)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου