Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022


 21Ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ                                                 

Σόλωνος 102                                                      

71409 Ηράκλειο Κρήτης                            

Τηλ. 2810232577, 2810361563

Fax:  2810361563                         

email: mail@21dim-irakl.ira.sch.gr             

                              

ANAKOINΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ

Κατά το σχολικό έτος 2022-2023 στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2016 έως και 31-12-2016. Οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2022-23 γίνονται από 1 - 20 Mαρτίου 2022. Επισημαίνουμε ότι εγγραφές μετά την 20η Μαρτίου θεωρούνται εκπρόθεσμες και χρειάζονται την έγκριση του/της Διευθυντή/τριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

 Για εγγραφές στην Α’ Τάξη θα χρειαστείτε τα εξής δικαιολογητικά:

1) Αίτηση εγγραφής που συμπληρώνεται από τον γονέα (δίνεται από το Σχολείο)

2) Βιβλιάριο Υγείας του/της μαθητή/τριας, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών

3) Επίδειξη αποδεικτικού διεύθυνσης κατοικίας (έντυπο Ε1 φορολογικής δήλωσης (1η σελίδα) ή λογαριασμός ΔΕΗ ή τηλεφώνου). Προσοχή: Οι γονείς των οποίων η κατοικία δεν βρίσκεται στα όρια ευθύνης του Σχολείου αλλά για διάφορους λόγους επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Σχολείο μας θα πρέπει πρώτα να επικοινωνούν με εμάς, τηλεφωνικά, για συνεννόηση. Εξαιρούνται της ανωτέρω διαδικασίας οι μαθητές που είναι αδέλφια ή έχουν αδέλφια που φοιτούν στο ίδιο δημοτικό σχολείο.

4) Βεβαίωση φοίτησης Νηπιαγωγείου (δίνεται από το Νηπιαγωγείο)

5) Στην περίπτωση μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες οι γονείς/κηδεμόνες συνυποβάλλουν γνωμάτευση από Κ.Ε.Δ.Δ.Υ – KEΣΥ ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη δημόσια αρμόδια υπηρεσία.

6) Το Α.Δ.Η.Μ (Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή) (δίνεται από το σχολείο)

Σύνδεσμος: https://grafis.sch.gr/index.php/s/302ae1eb236aa87c01e0d796d2614d7f

 Επισημαίνεται ότι για να τηρηθούν τα απαιτούμενα μέτρα αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από το ΥΠΑΙΘ και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) θα πρέπει πριν την είσοδο στο σχολείο να έχει πραγματοποιηθεί self test (μέχρι 24 ώρες πριν) και να έχει αναρτηθεί το αρνητικό αποτέλεσμα στην πλατφόρμα edupass στην επιλογή δήλωση επισκεπτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου